Kotimaisten Harvia-tuotteiden takuuhuolto ja myynti Jyväskylässä

Täytä lomake Harvian takuu- ja korjaushuollolle
Harvia-takuuhuolto

Aarnion Sähkö Oy myy Harvia-tuotteita sekä tarjoaa niille (pääasiassa kiukaille) takuuhuoltoja Jyväskylässä. Myymme lisäksi kaikkia Harvian tuotteita sekä asennamme niitä. Yhteistyömme Harvian kanssa on jatkunut katkeamatta jo 1960-luvulta asti, joten tunnemme Harvian saunakiukaat ja muut tuotteet läpikotaisin. Ota yhteyttä ja varaa Harvia-tuotteen takuuhuolto tai tilaa upouusi sauna!

Myymme Harvian kiukaat ja muut saunatuotteet

Myymme kaikkia Harvian tuotteita suoraan asiakkaan kotiin tai muuhun kiinteistöön asennettuina. Kauttamme on mahdollista ostaa ja asennuttaa paitsi saunan kiukaat myös valmissaunat sekä muut sähköiset Harvian tuotteet. Meiltä saa tilattua ja asennettua lisäksi puukiukaat saunaan kuin saunaan. 


Harvian tuotteiden edustajana myymme tietysti muitakin tuotteita, kuten höyrylaitteita, infrasaunoja, ohjauskeskuksia sekä muita saunatuotteita. Erikoisuutena tarjoamme Sentio by Harvia -kiukaan, joka edustaa Harvian uusinta kiuasmallistoa. Tutustu rauhassa Harvian täyteen tuotevalikoimaan heidän kotisivuillaan.

Saunan kiukaan asentaminen on erikoisosaamista vaativa työ, johon on aina syytä palkata ammattilainen apuun. Saunat tarvitsevat erityistä märkätilaosaamista sähkölaitteiden ja liitosten tiiviyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Meillä on kattava kokemus Harvian kiukaista ja tarvittava sähkötekninen osaaminen sekä sertifikaatit turvallisen työn ja lopputuloksen takeeksi.


Laadukas lopputulos ja asiakaslähtöinen palvelu sähköasennusten kanssa ovat tuoneet meille paljon tyytyväisiä asiakkaita ja mainetta. Tutustu tarjoamiimme sähkötöihin tarkemmin oheisen linkin kautta.

Harvian takuuhuollot

Toimimme Harvia-tuotteiden takuuhuoltona Jyväskylän alueella. Tarjoamme takuuhuollot kaikille Harvian kiukaille sekä muille sähkötuotteille vahvalla asiantuntemuksella. 


Vuosikymmeniä jatkuneen yhteistyön ansiosta olemme varmasti päteviä tekemään huollot kaikille Harvian tuotteille – meiltä huollot sujuvat yllättävän helposti. Teemme myös pienet ja suuret sähkötekniset korjaustyöt tilanteen mukaan Harvian tuotteille, parasta osaamistamme hyväksi käyttäen. Kyseessä voi olla esimerkiksi saunaan valmiiksi asennettu kiuas; me huollamme ja korjaamme sen. 


Takuuhuollot ovat saatavilla taloyhtiöön, kotiin ja muuhun kiinteistöön sopimuksen mukaan. Pirauta meille ja kysy lisää.