Sähkötyöt sekä huolto- ja korjauspalvelut Jyväskylässä

Pyydä tarjous sähköurakasta
Aarnion Sähkö

Aarnion Sähkö Oy toteuttaa kaikenkokoiset sähkötyöt suunnittelusta urakan viimeistelyyn asiakkaan toivomalla tavalla. Toimialueemme ulottuu Jyväskylän seudulta muuallekin Keski-Suomen alueelle. Sähköalan kokeneena osaajana tarjoamme kaikki sähköpalvelut saman katon alta, yhden sopimuksen puitteissa. Ota siis yhteyttä, ja sovitaan yhdessä sähkötöiden aloittamisesta!

Sähköurakoinnin työt

Yrityksemme tekee paljon sähköurakointia rakennustyömailla ja saneerauskohteissa. Tarjoamme aina sähköurakoinnin palvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meiltä on helppo tilata esimerkiksi perusteellinen sähköurakointi sähkösuunnitelman laatimisesta varsinaiseen asennustyöhön ja viimeistelyyn asti. 


Tällä tavalla esimerkiksi julkisrakennus tai taloyhtiö saa hoidettua kiinteistön sähkötyöt yhdellä sopimuksella ilman ylimääräistä työtä tai suunnittelua. Tarjoamme nämä palvelut avaimet käteen -periaatteella sopimuksen mukaan, mikä tekee koko prosessista yllättävän vaivattoman.

Sähkölaitteiden huoltopalvelut

Sähköjärjestelmien ja -laitteiden huolto on syytä ottaa vakavasti ja hoitaa säännöllisesti. Etenkin yrityskäytössä ja julkisissa tiloissa raskaassa käytössä olevat sähköjärjestelmät kaipaavat säännöllistä huoltoa pysyäkseen kunnossa vuosien ajan. 


Teemme tarvittavat vuosihuollot kiinteistöjen ja talojen sähkölaitteille alan standardeja ja parhaita tapoja noudattaen. Tunnemme nykyaikaisten sekä vanhempienkin kiinteistöjen tarpeet ja sähköjärjestelmät perusteellisesti, joten varsinainen huolto hoituu yleensä nopeasti ja kustannustehokkaasti. 


Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää tekemistämme sähkötöistä. Vastaamme tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin arkisin työaikoina puhelimitse ja sähköpostitse.

Pyydä tarjous huoltotyöstä

Palvelumme

Olemme työskennelleet jo pitkään asiakastyytyväisyyden puolesta toimittaen kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä sähkölaitteita Jyväskylän alueella. Pyrimme aina saavuttamaan asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen, mikä on tuonut meille paljon hyvää palautetta ja mainetta. 


Korjaus- ja huoltopalvelumme tehdään samalla periaatteella. Nämä palvelut ovat saatavilla joko yksittäisinä projekteina esimerkiksi kiinteistön sähköjärjestelmän vuosihuoltona tai pidempiaikaisena sopimushuoltona. Teemme myös kiinteistöjen kuntokartoitukset tilauksesta. 


Meiltä löytyvät tarvittava henkilöstö ja osaaminen kaikkien sähköurakoiden läpivientiin, joten älä epäröi pyytää meiltä tarjousta suurempiinkin projekteihin. Palveluihimme kuuluvat:

  • sähköurakointi
  • sähkösuunnitelmat
  • takuuhuollot
  • vuosihuollot.